Vaříme s Habadějem
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Češi mají brambory děsně rádi a berou je jako samozřejmý základ spousty tradičních jídel. Jsou neuvěřitelně univerzální a je s nimi spojena spousta různých úprav, které nám tu zůstaly z dob, kdy brambory tvořily základ stravy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo našich předků by nám nechutnalo, soudí historička
Hovory
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Živáňská vepřová pečeně připravená v troubě. Sliny se budou sbíhat úplně všem, to je jistota!
Vaříme s Habadějem
-
Co Čech, to houbař
Kořeny
-
Téměř polovina Čechů si pěstuje ovoce a zeleninu na svých zahradách. Často si vzájemně pomáhají
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování
-
Pokorně hrdá Češka z Česka. Blogerka Jana Jakusová ale ví, že hrdá by byla na jakoukoliv národnost
Radioporadna
-
Výbuchy slýcháme každý den. Když letí drony, nikdo už ve městech neutíká, popisuje zpravodaj Dorazín
Host Lucie Výborné