Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Plzeň
Tento staročeský pokrm pochází ze západu a jihu Čech. Ovšem obdobné pokrmy se v jiných krajích naší země také vařily a ještě vaří a také nesou libozvučná jmena. To je to kouzlo českého jazyka. A kouzlo české kuchyně? Jak z mála udělat hodně dobrého.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Babiččiny štrykanec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Mrkvový koktejl s mátou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
-
Proč máme raději tatarku než kečup a jak to souvisí s naší „národní chutí“?
Okolo češtiny