Vaří Mirka Kuntzmannová
Kočičí štajryš. Staročeský, jednoduchý, výborný
Vaří Mirka Kuntzmannová

Plzeň
Tento staročeský pokrm pochází ze západu a jihu Čech. Ovšem obdobné pokrmy se v jiných krajích naší země také vařily a ještě vaří a také nesou libozvučná jmena. To je to kouzlo českého jazyka. A kouzlo české kuchyně? Jak z mála udělat hodně dobrého.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Pokorně hrdá Češka z Česka. Blogerka Jana Jakusová ale ví, že hrdá by byla na jakoukoliv národnost
Radioporadna
-
Jídlo našich předků by nám nechutnalo, soudí historička
Hovory
-
Ve společnosti Varnsdorfské uzeniny vyrábějí a udí i podle prvorepublikových receptů
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Téměř polovina Čechů si pěstuje ovoce a zeleninu na svých zahradách. Často si vzájemně pomáhají
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá