Vaříme s Habadějem
Pastýřský koláč. Na talíři určitě neodoláte zapečenému mletému masu se zeleninou a bramborovou kaší
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Bramborová medaile sice značí čtvrté místo, v kuchyni se ale brambory nedostižně drží na prvních příčkách. Zemáky, erteple či například kremple neboli brambory jsou pokrmem mnoha názvů i tváří.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pastýřské brambory. Úžasná kombinace brambor, vajec, slaniny, žampionů, sýra, cibule i česneku
Vaříme s Habadějem
-
Vylepšená povidla
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborové placky na všeliké způsoby
Kuchařské čarování
-
Jan Cempírek: Léto jako bramboračka
Rozhlasový sloupek
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Karel Schwarzenberg podle Šimona Pánka
Úžasné životy
-
V krčmě U Kokota se scházeli lapkové, Kokotem se nazývala i předsunutá věž hradu Choustník
Jihočeská vlastivěda