Vaří Mirka Kuntzmannová
Francouzská brioška po česku. K snídani ideální
Vaří Mirka Kuntzmannová

Plzeň
Brioška je francouzské pečivo, používané nejvíce jako snídaňové. Původní francouzský recept je plný vajec a vekého množství másla. Naše brioška je trochu ekonomicky výhodnější, ale přitom na své chuti a vzhledu nic netratí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Husa zůstane šťavnatá díky konfitování. Nešetřete sádlem, doporučuje kuchař
Radioporadna
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Je libo sendvič? V Portu je oblíbená francesinha, ale doporučuje se, pouze pokud máte velký hlad...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
-
Kohoutí hřebeny plněné mákem a ořechy upekla Dagmar Talášková
Pochoutkový rok
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
Recepty, na které se posluchači Kuchařského čarování často ptají
Kuchařské čarování
-
Za dob Ludvíka XIV. byly oblíbené takzvané malé obědy. Jedly se hlavně ústřice
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s Chantal Poullain
Pochoutky na talíři