Pochoutkový rok
Recept prvorepublikového kuchaře: Kohoutí hřebeny plněné mákem a ořechy upekla Dagmar Talášková
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kynuté kohoutí hřebeny jsou pečené z překládaného těsta, ze kterého třeba ve Francii dělají croissanty. Tyhle hřebeny jsou po upečení na povrchu lehce křupavé, ale uvnitř měkké a nadýchané jako peřinka, a provoněné kořením, které se skrývá v makové a ořechové náplni. Pekla je Dagmar Talášková z Ostravy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Francouzská brioška po česku. K snídani ideální
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Tohle jídlo chutná fotbalem! V Brazílii sklízejí úspěch...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?
Abeceda potravin
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Nejlepší filmy roku 2023 podle Čelistí Radia Wave: Umění jíst tvrdý chléb a milovat finské blues
Čelisti
-
Francouzská gastronomická inspirace
Kuchařské čarování
-
Magdalena Platzová: Vojta a Irena v Lyonu
Ranní úvaha
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera
-
Ragú ve staré francouzštině znamená „povzbudit chuť“. Zkuste žampionové ragú s pošírovanými vejci
Vaříme s Habadějem