Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Žloutková majonéza
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Liberec
Původ majonézy dodnes zůstává zahalen tajemstvím. Jisté však je, že se tato francouzská omáčka postupem času stala nedílnou a oblíbenou součástí našich svátečních i všednodenních jídelníčků. Pokud si chcete vyrobit majonézu doma, přidáváme recept z časopisu Česká hospodyně z roku 1907.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chlupaté knedlíky s chundelkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Francouzská brioška po česku. K snídani ideální
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Variace na caesar salát
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Veganství. Co znamená veganská strava a co vše je omezené?
Jezte, ať vám to sluší
-
K Alžbětě u Strakonic chodili poutníci, ženy tu prováděly noční obřady. Kámen proto musel zmizet
Jihočeská vlastivěda
-
Mrtvou neměl nikdo rád
Podvečerní čtení
-
Jan Weiss: Miluj svého bližního. Úsměvný příběh o detektivovi, který měl měkké srdce
Povídka na sobotu
-
Žlučníkáři by rozhodně neměli hladovět. Žluč je důležitá, rozpouští tukové složky natráveného jídla
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Petr Stančík: K smrti silné voňavky. Uťatá hlava zločince znovu promluví
Historické povídky