Pochoutkový rok
Vynikající oběd za pár korun: grenadýrmarš podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Stačí pár surovin, abyste byli šťastní a dokonale zužitkovali zbytky. Zbyly vám těstoviny a brambory? Smíchejte je a okořeňte. Celému pokrmu dá rakousko-uherskou tečku chuť osmažené cibulky. Je to jako byste jedli lehké bramborové knedlíky se zlatavou cibulkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Žampiony zmrazte, usušte nebo je naložte. Chutnat budou v každém případě
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Pochutiny na svátečním stole. Pozor na přemíru soli, radí dTest
Dva na Dvojce
-
Letos je příroda o pár týdnů opožděná. Čekáme, že teplé počasí sklizeň jahod zahájí, doufá pěstitel
Host Dopoledne pod Ještědem
-
V 9 letech se rozhodla stát cukrářkou. Držitelka zlata ze světové olympiády poradí s dortem i vám
Radioporadna