Dobroty Dáši Kubíkové
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Až rozpálíte gril nebo se pustíte do krájení a pečení zeleniny, budete si pak určitě chtít hotové jídlo namočit do chuťově vyladěného dipu. Ten dnešní je česnekový, ale opravdu není ostrý. Dělá se totiž z měkkého upečeného česneku, který ztrácí svou pálivost, ale ne chuť!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Chilli papričky vám rozproudí krevní oběh. Po jakékoliv úpravě totiž neztrácí svoji pálivost
Babské rady
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu
-
Kuřecí stehna na medu a česneku. Máte pocit, že jste při pečení kuřecích stehen zkusili vše? Kdepak!
Vaříme s Habadějem
-
Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio
Abeceda potravin
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Upečte rodině kuře s kůrčičkou, která se stoprocentně povede dozlatova
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě