Pochoutkový rok
Zapečené brambory s křupavou krustou podle Nadi Konvalinkové
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Brambory, sýr, smetana a trochu koření. Jednoduchý a rychlý recept podle naší porotkyně Pochoutkového roku. Všechny chutě se krásně propojí smetanou a v ústech vás potěší křupnutí krustičky. Maso vám chybět nebude.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Maršálkovy sádlové bochánky se slanými arašídy
Pochoutkový rok
-
Japonská inspirace Petra Stupky: Japonské palačinky jsou sametem v puse
Kuchařské čarování
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Ondřej Neff: Garážový prodej
Glosa Plus
-
Manželé Krejzovi: První pusu jsem jí dal už na prvním rande. S černou patkou vypadal jak lev salonů
Zlatá láska
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vyvarujte se projímadel, jsou návyková. Stolice nemusí být každý den, říká Kateřina Cajthamlová
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vinaři letos očekávají kvalitní víno
Zprávy z Vysočiny
-
Zdeňka Havlíčková: Hrdou dceru svého otce si národ přivlastnil
Osudové ženy
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě