Pochoutkový rok
Candát s vinnou pěnou a máslovou zeleninou od Jaroslava Sapíka je skvělý tip i na Vánoce
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Candát patří mezi naše absolutně nejlepší ryby. Stačí jen citron a sůl, abychom přiznali jeho chuť a nepřetloukli chuť ryby zbytečným kořením. Svěží a lehké jídlo s restovanou zeleninou a nadýchanou vinnou pěnou připravíte za chvilku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kančí guláš podle rodinné receptury uvařila Iveta Richterová. Má krásnou barvu, chuť a šťavnatost
Pochoutkový rok
-
Pečený losos s pikantní marinádou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Buchta z kobzoloveho těsta
Vařte s námi
-
Víte, jak skladovaly citrony naše babičky?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
1899 – narodil se Otomar Korbelář
Auditorium
-
Vladimír Burjánek: Drahý kapr
Nedělní káva