Pochoutkový rok
Pečivo bychom podle etikety měli ulamovat. Topinky nás ale staví před záludný problém
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Jak to bude s konzumací topinek, které dostaneme v hospodě nebo restauraci? Topinka může být samostatná, ale také už obložená. Vzhledem k tomu, že je opečená, bývá tvrdá. Můžeme ji vzít do ruky, nebo se má krájet?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Jezte, ať vám to sluší
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Slavná remoska se vyrábí dodnes. Hrnec, který sám vařil, byl hitem a jeho obliba zase stoupá
Návraty do minulosti
-
Řekněte to květinou: aloe znamená ublížení, česnek antipatie, fiala krásu rtů
Buchty
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Fantom Jižního Města. Muž, který znásilňoval a okrádal ženy na pražském sídlišti
Kriminálka
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Jaroslav Havlíček: Pomsta. Příběh o děsuplném zločinu a domnělém či skutečném právu na odplatu
Povídka na sobotu