Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Sever
Host Dopoledního expresu
Cibulová polévka | Shutterstock
Jak má vypadat správná gulášová nebo dršťková polévka? Proč se často do polévek přidává smetana? A proč je slepičí vývar jiný než kuřecí? Nejen o tom se bavíme s šéfkuchařem restaurace na Větruši Zdeňkem Kubíčkem.
Lenka Šobová
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Sever
Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Host: etnoložka Martina Čechmánková o vánočních zvycích téměř zapomenutých
Dobré dopoledne
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
Bylinkářská poradna: bylinky na zahřátí a boj s podzimními neduhy
Host Dopoledního expresu
Chcete zhubnout? Smaženému jídlu se obloukem vyhněte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
Kukuřice může chutnat i jako oříšky. Jaké druhy existují?
Zvídavec Evy Sinkovičové
Pomlázka je od slova omlazení. Podle etnoložky nemá nic společného s výpraskem
Host do domu
Dagmar Ruščáková: Sladké vzpomínky
Nedělní káva
Praktické rady do domácnosti: Skořice do svíčkové a pivo do vajíček
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové