Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Protein. Je rozdíl mezi rostlinnými a živočišnými proteiny? Jak s proteinem vařit?
Jezte, ať vám to sluší

Dvojka
Co to je proteinový prášek a jak se vyrábí? Pro koho je vhodný? Má se rozmíchat ve vodě, nebo může být i mléko? Od jakého věku dítěte je vhodné užívat protein? Co když mi nechutná? Je protein smíchaný s vodou ideální svačina po silovém tréninku? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá jídla, která šetří čas. Je v pořádku odbývat se pečivem? A co instantní kaše?
Jezte, ať vám to sluší
-
Bílkoviny v naší stravě
Co vás zajímá
-
Proteinové mléčné výrobky cílí na sportující lidi. Dá se ale věřit etiketám? A co obsah cukru?
Dva na Dvojce
-
Hubnutí s mlékem
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Které polévky vystačí jako hlavní chod? Odpovídá foodblogerka Šárka Škachová
Káva o čtvrté
-
I bůček je zdravá potravina, když nebude denně, vysvětluje ředitelka spolku FÉR potravina
Host Radiožurnálu
-
Je vám cítit z úst? Udělejte si jednoduchý test. Za zápachem z pusy můžou stát i ketodiety
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Letní kino
Makovičky