Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Železo v potravinách. Proč je pro naše zdraví důležité? Komu jeho nedostatek hrozí nejvíc?
Jezte, ať vám to sluší

Dvojka
Jak se pozná jeho nedostatek v organizmu? Je nejlepším zdrojem železa červené maso? A co špenát nebo červené víno? Je něco, co z jídelníčku naopak vyřadit? Může dojít k předávkování železem? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Andrey Jakešové.
Andrea Jakešová, Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nutriskóre. O co se jedná a jak se vypočítává? U jakých potravin nutriskóre sledovat?
Jezte, ať vám to sluší
-
Uzeniny a hubnutí
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak vybrat dobré víno nejen na léto? Poradí vám someliér
Host Dopoledního expresu
-
V každém doušku vína je ukryta pravda i mnoho poctivé lidské práce, usmívá se vinař Karel Tomášek
Radioporadna
-
Co vás zajímá
-
Naše vinařská odrůdová oblast je až přebujelá, říká gastronovinářka. Kam za kvalitním vínem?
Jak to vidí...
-
Léto a šampaňské, to spolu krásně ladí, říká Jaroslava Kreuzbergová
Náš host
-
Sommelier Ivo Dvořák. Která kombinace vína a jídla ho dokáže přenést do ráje?
Stříbrný vítr
-
S vůní tradice: Příběh divočáka. O přípravě zvěřiny s kuchaři Jaroslavem a Pavlem Sapíkovými
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě