Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Rychlá jídla, která šetří čas. Je v pořádku odbývat se pečivem? A co instantní kaše?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Jak se poprat s vánočním shonem a zdravým stravováním? Můžou při vaření šetřit čas chytré spotřebiče? Jak a čím doplnit zeleninu? Jsou vyvážené recepty, které jsou rychle hotové? Jak na vyvážené obložené pečivo? Jak jsou na tom třeba polévky z pytlíku? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polévky. Jak jsou na tom s obsahem soli? Kupovat, či nekupovat ty instantní?
Jezte, ať vám to sluší
-
Jak na dokonalé vánoční cukroví? Nepodceňujte kvalitní mouku s vyšším obsahem lepku, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
Recepty na vánoční cukroví
Kuchařské čarování
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
O realizovatelných novoročních předsevzetích a úspěšném hubnutí po svátcích s výživovou poradkyní
Host Dopoledního expresu
-
Došla vám smetana? Nahraďte ji jednoduše kombinacemi másla, mléka či tvarohu
Babské rady
-
Kateřina Cajthamlová: Maso si okořeňte, bude lépe stravitelné. Ale i koření může mít vedlejší účinky
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Suriyaki: Jak se připravuje?
Na vidličce Romana Vaňka
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin