Přírodní lékárna
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
České Budějovice
Na půli cesty mezi špenátem a řepou je chuť mangoldu. Hlíza jedlá není, ale podobně jako u špenátu se konzumují listy, které můžeme vařit nebo přidat čerstvé do salátu. Řapíky zpracováváme jako chřest či brokolici.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve středověku věřili, že popenec chrání před morem a očarováním. Dnes ho ocení diabetici a kardiaci
Přírodní lékárna
-
Brokolicová polévka se zeleninou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Květáková polévka s ovesnými vločkami. Zdravá a dietní
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna
-
Netradiční špízy z mletého krůtího masa. Tvoříme kuličky nebo válečky, které napichujeme na špejle
Vaříme s Habadějem
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
Abeceda potravin
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování