Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
České Budějovice
Přírodní lékárna
Mangold | Shutterstock
Na půli cesty mezi špenátem a řepou je chuť mangoldu. Hlíza jedlá není, ale podobně jako u špenátu se konzumují listy, které můžeme vařit nebo přidat čerstvé do salátu. Řapíky zpracováváme jako chřest či brokolici.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
České Budějovice
Rubrika o potravinách a plodinách, které se vyplatí zařadit do jídelníčku.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Ve středověku věřili, že popenec chrání před morem a očarováním. Dnes ho ocení diabetici a kardiaci
Přírodní lékárna
Brokolicová polévka se zeleninou
Dobroty Dáši Kubíkové
Květáková polévka s ovesnými vločkami. Zdravá a dietní
Vaří Mirka Kuntzmannová
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna
Jak jíst saláty se zálivkou, abyste se nepokapali? Jde to i s noblesou
Pochoutkový rok
Zelené zlato, to je brokolice. Připravte si z ní karbanátky se slaninou a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
Abeceda potravin
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování