Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem Zdenky Chadtové | Foto: Jana Volková

Bochníček je vlastně takovou sekanou nebo haší pečenou v pekáčku naplocho z vařeného nebo pečeného masa. Je plný chutí, vláčný a jednoduchý na přípravu. V Doudlebech v jižních Čechách k němu tradičně dělají jejich lehký bramborový salát, kam se mimo jiné přidává kmín. Je to velká dobrota.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu