Liberec

Host Dopoledne pod Ještědem

Studio ČRo Liberec (ilustrační foto) | Foto: Khalil Baalbaki

Šéfkuchař Hotelu Královka v Bedřichově Patrik Bečvář. Bramborový salát s obalovaným kaprem, rybí polévka, kuba nebo vanilkové rohlíčky. Dobroty, bez kterých si někteří z nás nedokážeme ty pravé Vánoce představit. Na kolik způsobů se dá připravit kapr, jak uvařit tu nejlepší rybí polévku a v čem spočívá tajemství lehkého bramborového salátu. O tom si budeme povídat hodinu před polednem s šéfkuchařem Patrikem Bečvářem.

Nejposlouchanější

Host Dopoledne pod Ještědem

Host Dopoledne pod Ještědem

Každé všední dopoledne po 11. hodině si do studia zveme zajímavé hosty a povídáme si s nimi o různých tématech.   

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu