Studio ČRo Liberec (ilustrační foto) | Foto: Khalil Baalbaki

Téma: Vánoce na talíři. Bramborový salát s obalovaným řízkem z kapra, rybí polévka, kuba nebo vanilkové rohlíčky. Dobroty, bez kterých si někteří z nás nedokážeme ty pravé Vánoce představit. Na čem si pochutnávají v tomto čase ve Francií, Německu nebo v Dánsku, nejenom o tom si budeme povídat hodinu před polednem s Patrikem Bečvářem, kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů. Těšit se můžeme i na netradiční recepty, kterými si můžeme zpestřit vánoční jídelníček.

Nejposlouchanější

Host Dopoledne pod Ještědem

Host Dopoledne pod Ještědem

Každé všední dopoledne po 11. hodině si do studia zveme zajímavé hosty a povídáme si s nimi o různých tématech.   

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu