Hobby magazín speciál

Hobby magazín speciál na Štědrý den

Hobby magazín speciál

Hobby magazín speciál na Štědrý den
Bramborový salát je dobré nechat uležet, aby se chutě propojily

Plzeň

Rady jak nezkazit vánoční jídla má Martin Havlík, šéfkuchař Gourmet clubu Bezejmenná a také učitel odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech. Vylepšit můžete nejen vánočního kubu, rybí polévku ale i bramborový salát neštiplavou nakládanou cibulí.
Jiří Šobr

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Hobby magazín.

  • Na Štědrý den jsme byli z huby magazínem speciál ČRo Plzeň už na Šumavě, v Klatovech, Kašperských Horách, v Domažlicích. A dnes udělám takovou hraniční změnu, protože jsem v muzeu města Horažďovice, a to společně s jeho ředitelem a Zdeňkem Polanským a také historikem Romanem Vaňkem. Hezké dopoledne, pánové.

  • Pěkný Štědrý den. Pěkné štědrodenní dopoledne.

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu