Hobby magazín speciál
Hobby magazín speciál na Štědrý den
Hobby magazín speciál
Plzeň
Rady jak nezkazit vánoční jídla má Martin Havlík, šéfkuchař Gourmet clubu Bezejmenná a také učitel odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech. Vylepšit můžete nejen vánočního kubu, rybí polévku ale i bramborový salát neštiplavou nakládanou cibulí.
Jiří Šobr
Přepis epizody
-
Hobby magazín.
-
Na Štědrý den jsme byli z huby magazínem speciál ČRo Plzeň už na Šumavě, v Klatovech, Kašperských Horách, v Domažlicích. A dnes udělám takovou hraniční změnu, protože jsem v muzeu města Horažďovice, a to společně s jeho ředitelem a Zdeňkem Polanským a také historikem Romanem Vaňkem. Hezké dopoledne, pánové.
-
Pěkný Štědrý den. Pěkné štědrodenní dopoledne.