Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Rádio vašeho kraje
Kapří výpečky od Marcela Popoviče z Plzně | Foto: Jana Volková
Za rybím a geniálně jednoduchým receptem jsme vyrazili do Plzně za Marcelem Popovičem. Ten připravil kapří výpečky s česnekem a špekem, které zvládne každý. Navíc si je vychutnáte za tepla i za studena. Zkuste si je připravit a budete jíst kapra nejen na Vánoce.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Emil Vachek: Zlá minuta. Inspektor Klubíčko vyšetřuje o Vánocích vraždu mladé služky
Sobotní drama
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Rádio vašeho kraje
Kulinární magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Emil Vachek: Zlá minuta. Inspektor Klubíčko vyšetřuje o Vánocích vraždu mladé služky
Sobotní drama
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Nadýchané jablečné kroužky v pivním těstíčku od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
Vánoční kulinářská kouzla
Kuchařské čarování
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Pstruzi v aspiku. Na sváteční tabuli se budou vyjímat
Vaří Mirka Kuntzmannová
Lososošpenátové Pochoutky s Petrem Rychlým
Pochoutky na talíři
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
Kapr u vás na Štědrý den nesmí chybět? Stavte se pro něj u rybníka Košinář
Zprávy pro Plzeňský kraj
Patrik Bečvář - šéfkuchař, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů
Host Dopoledne pod Ještědem
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě