Radioporadna
Chudoba se dnes projevuje tím, že lidé jedí nezdravé věci a dříve umírají. Přitom se jídlem plýtvá
Radioporadna

Hradec Králové
S provozním ředitelem Potravinové banky Hradec Králové Václavem Pituchou hovoříme o tom, jak neplýtvat potravinami, jak šetřit s jídlem a jak se k němu chovat šetrně.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím
Radioporadna
-
Co je lepší. Králík nebo holub?
Radioporadna
-
Prospěšný zimní jídelníček očima lektorky zdravé výživy
Host Dopoledního expresu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Potravinovou pomoc potřebuje stále víc lidí. O zásoby potravinových bank je čím dál větší zájem
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Markéta Hejkalová: Gastrosvět
Rozhlasový sloupek
-
PORADNA: Bez vitamínů a prvků naše tělo nefunguje
Dobré dopoledne
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři
K věci ČRo Ostrava