Příběhy z Vysočiny
Výroba dobrého žervé trvá dva až tři dny. Smetana musí mít čtrnáct procent
Příběhy z Vysočiny

Vysočina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlý toast s vejcem a zeleninou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Výhoda chleba? Chléb se nikdy nepřejí, říká spolumajitelka...
Dobré dopoledne
-
Chlebová polévka podle Ludmily Vačkářové
Pochoutkový rok
-
Vše, co jste chtěli vědět o chlebu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Málo žita, více pšenice. Takový je dnešní chléb
Poradna
-
Pistáciová zmrzlina je královnou. Na tom by nic nezměnila ani třetí světová válka, tvrdí zmrzlinář
Blízká setkání
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
-
Originální jihočeské masopustní pokrmy, pomazánky a sladké smažené pečivo
Kuchařské čarování