Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Střední Čechy
Roláda z vepřové panenky plněná slaninou a kořenovou zeleninou, s hořčičnou omáčkou a červenou čočkou | Foto: Petr Jindra
Šéfkuchař Tomáš Novotný z hotelu a restaurace Hejtmanský dvůr ve Slaném připravil roládu z vepřové panenky plněnou slaninou a kořenovou zeleninou, s hořčičnou omáčkou a červenou čočkou.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Střední Čechy
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
Zdravý talíř ze zeleniny vařené v páře
Vaří Mirka Kuntzmannová
Nejčerstvější zelenina, domácí klíčení, výhonky v kuchyni a salašnický řízek
Kuchařské čarování
Jiřinka s Alenkou zkoumaly červenou čočku a její možné využití
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 13. 11. 2019
Dámská jízda
Netradiční špízy z mletého krůtího masa. Tvoříme kuličky nebo válečky, které napichujeme na špejle
Vaříme s Habadějem
Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?
Abeceda potravin
Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 11. 2021
Pochoutkový rok
Jak využít topinambur v kuchyni? Dejte ho do salátů, kaší i polévek
Babské rady
Polívka míchaná ze zelených věcí pro 12 osob
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou