Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Střední Čechy
Pochoutky na talíři
Crème brûlée | Foto: Petr Jindra
Pronikli jsme do tajů profesionálních cukrářů. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vypravili do malé cukrárenské výrobny na kraji Záběhlic v Praze, kde kraluje, peče a cukraří Lenka Sapíková. V její firmě S-Delikates nás naučila crème brûlée.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Střední Čechy
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Lenka Sapíková upekla hruškový štrúdl, ochutnávala Martina Hudečková
Pochoutky na talíři
Cukrářky z Počátek dokázaly propojit tradici babiččiných receptů s moderní gastronomií
Příběhy z Vysočiny
Ovocný retro dort od Jany Prudičové
Pochoutkový rok
Dobrovické řepánky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Znáte sirob? Zdravé sladidlo z cukrové řepy je skvělé do buchet i do rajské
Radioporadna
Mouka je při pečení naprosto zásadní, říká autorka kuchařky Cesta z těsta Petra Burianová
Dobré dopoledne
Jahodové variace
Kuchařské čarování
Ceny másla i čokolády rostou, a tak bude dražší i vánoční cukroví. Kilogram může stát přes tisícovku
Zprávy z jižních Čech
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda