Pochoutky na talíři
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pochoutky na talíři
Střední Čechy
Pronikli jsme do tajů profesionálních cukrářů. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vypravili do malé cukrárenské výrobny na kraji Záběhlic v Praze, kde kraluje, peče a cukraří Lenka Sapíková. V její firmě S-Delikates nás naučila crème brûlée.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tradiční mramorovou bábovku upekla pro Vlastimila Harapese cukrářka Hana Šemíková
Pochoutky na talíři
-
Cukrářky z Počátek dokázaly propojit tradici babiččiných receptů s moderní gastronomií
Příběhy z Vysočiny
-
Ovocný retro dort od Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Dobrovické řepánky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Znáte sirob? Zdravé sladidlo z cukrové řepy je skvělé do buchet i do rajské
Radioporadna
-
Mouka je při pečení naprosto zásadní, říká autorka kuchařky Cesta z těsta Petra Burianová
Apetýt
-
Jahodové variace
Kuchařské čarování
-
Ceny másla i čokolády rostou, a tak bude dražší i vánoční cukroví. Kilogram může stát přes tisícovku
Zprávy z jižních Čech
-
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda