Pochoutky na talíři
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal i Ladislav Špaček
Pochoutky na talíři
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal i Ladislav Špaček
Střední Čechy
Celé vaření i povídání se tentokrát točilo kolem vína. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal zavítali do restaurace Farmy Blaník v Ostrovu u Vlašimi. Na místní terase si popovídali se sommeliérem, naučili se grilovat perličku s vinnou redukcí a dozvěděli se o zásadách při podávání a pití vína od mistra etikety Ladislava Špačka.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bára Munzarová uvařila kapustnici s troškou alkoholu
Pochoutky na talíři
-
Tentokrát vyjedeme za absolutním vítězem 12. ročníku soutěže Vinařství roku
Apetýt
-
Zaleží to na oblastech, ale vína z letošního roku budou kvalitní a poctivá, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 29. 10. 2023
Pochoutkový rok
-
O tradici Svatomartinského vína s Pavlem Kacerovským
Host Dopoledního expresu
-
Vinné sklepy Plže v Petrově patří mezi nejstarší stavby lidové architektury. Zvou i na ochutnávku
Výlety