Pochoutky na talíři
Pečeným candátem s omáčkou choron nadchnul Ondřej Soukup herce Petra Štěpánka
Pochoutky na talíři
Pečeným candátem s omáčkou choron nadchnul Ondřej Soukup herce Petra Štěpánka
Střední Čechy
Pražskou restauraci Atelier Red & Wine ocenil i průvodce Michelin. Kuchyni tam šéfuje zkušený Ondřej Soukup, který Patrika Rozehnala a Naďu Konvalinkovou naučil, jak připravit candáta s chřestem, hlívou a omáčkou choron. V roli ochutnávače figuroval herec Petr Štěpánek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřový bůček s kořením pěti vůní ochutnal herec Miroslav Šimůnek
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Tentokrát vyjedeme za absolutním vítězem 12. ročníku soutěže Vinařství roku
Apetýt