Pochoutkový rok
Stařenčiny fazole od Martina Prokopa jsou jako řeznická pohádka. Speciální ingrediencí je ocet
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Chlapské jídlo, které zasytí. Opečené kousky buřtů chutnají jako z ohně a masité fazole se špekem a pepřem to jen podtrhnou. Speciální ingrediencí je ocet. Vařil nám řezník Martin Prokop.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zabijačkový guláš Partička od Ireny Boháčové jsou hody pro masožravce
Pochoutkový rok
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
-
Pavel Bošek: Erotikhon
Četba s hvězdičkou
-
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Meteor o tahu netopýrů, hvězdokupách a skákajících pijavicích
Meteor
-
Babiččiny slepenec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jaroslav Havlíček: Pomsta. Příběh o děsuplném zločinu a domnělém či skutečném právu na odplatu
Povídka na sobotu
-
Pochoutky s Janou Krausovou
Pochoutky na talíři