Hobby magazín speciál
Šéfkuchař radí, jak nakládat s hovězím masem
Hobby magazín speciál

Plzeň
Hovězí maso patří mezi nejdražší na našem trhu. Jak ho vybírat a zpracovat, aby bylo šťavnaté a křehké, a aby nám chutnalo? Poslechněte si rady od Martina Havlíka, šéfkuchaře Gourmet clubu Bezejmenná a učitele odborných předmětů na Hotelové škole v Plzni na Borech.
Jiří Šobr
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si
Hobby magazín
-
Grilovat maso nebo uzeniny? Od každého něco, radí šéfkuchař
Hobby magazín speciál
-
Hadí mord španělský je prý lepší než chřest. Teď je správný čas ho zaset
Radioporadna
-
Malý princ. Zaposlouchejte se do slavného příběhu s Ladislavem Mrkvičkou a Vlastimilem Brodským
Velká pohádka
-
Prasklá výduť břišní aorty znamená ve většině případů smrt. Riziko hrozí hlavně starším mužům
Zdravíčko
-
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě
-
Záda bolí na mnoho způsobů. Nejvíce dostávají zabrat bederní obratle, říká Kateřina Cajthamlová
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Plněná krůtí prsa s rozmarýnovými bramborami. Hledáte-li zajímavý recept, tohle je ta správná volba
Vaříme s Habadějem
-
Moderní láska: Asexualita není celibát. Život bez sexu může být volba i potřeba
Balanc