Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Rádio vašeho kraje
Salát z uzeného pstruha | Foto: Jana Volková
V Pochoutkovém roce představil soutěžní recept Václav Ségl z Praskoles. Umíchal nám svěží salát z uzeného pstruha. Výrazná chuť uzené ryby se krásně doplňuje s citronem a šalotkou. Příprava je rychlá, takže vás nezaskočí ani nečekaná návštěva.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Rádio vašeho kraje
Kulinární magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Otýlie Vranská. Rozřezané tělo dívky v kufru je nejznámějším nevyřešeným případem české kriminalistiky
Kriminálka
Vojtěch Libich: Moje lepší já. Původní českou sci-fi čte Marek Lambora
Četba na pokračování
Werner Fritsch: Enigma Emmy Göring. Hana Maciuchová v titulní roli nejlepší rozhlasové hry roku 2010
Hra na neděli
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Smetanově rybí salát od Vladislava Chaloupka
Pochoutkový rok
Jemná citronová omáčka na tresku
Dobroty Dáši Kubíkové
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Lomnický kapr – na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená, ale ne spálená
Kuchařské čarování
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
Pochoutky s Eduardem Hrubešem při výlovu rybníku
Pochoutky na talíři
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
Natočit recept pro Pochoutkový rok trvá několik hodin, ale...
Příběhy z Vysočiny
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera