Pochoutkový rok
Jednoduché vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové mají říz
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Tohle jídlo rozhodně není fádní. Můžete ho dělat z vepřového, ale také z hovězího masa. Po upečení je maso měkoučké, šťavnaté, a kombinace křenu, hořčice a šunky vás pěkně protáhne. Vařila Jana Vančurová z Poběžovic u Přelouče.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Kuřecí placičky. Osmažené dozlatova podáváme s bramborem či chlebem, ale klidně chutnají i samotné
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Je libo hamburger pro vegetariány? Jsou ekologické, etické a také zdravé aneb O náhražkách masa
Radioporadna
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera