Pochoutkový rok
Borovička nebo slivovička se na závěr stolování pije pomalu. Proč, prozradí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Po dobrém jídle s přáteli nebo ve společnosti se hodí dát si kořalku na zažívání. Pije se na ex, nebo je lepší si ji dávkovat? A můžeme si s ostatními přiťuknout?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když v restauraci převrhnete skleničku, zachovejte poker face, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
O alkoholu s Kateřinou Cajthamlovou: Mýtus o vitamínu B v pivě a tři alkoholické lži
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak namíchat koktejl v domácích podmínkách? Hlavně se nebojte experimentovat, radí barman
Dva na Dvojce
-
Tipy na zábavného Silvestra: hra s budíkem nebo lentilkami
Síťovka
-
Výživová poradna: alkohol na Silvestra
Co vás zajímá
-
Svatohorské schody jsou dlouhé 450 metrů a spojují poutní místo a Příbram
Českem bleskem
-
Mouky jíme zbytečně mnoho. Chleba ale nevynechávejte
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Sůl je pro seniora zátěží, lepší je kořenit bylinkami
Lékárna
-
Norbert Lichý podle Tomáše Dastlíka
Úžasné životy
-
Gerald Durrell: O mé rodině a jiné zvířeně
Četba na pokračování