Pochoutkový rok
Buďte in a burger nikdy neberte do ruky, pokud ho dostanete na talíři, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Mnoho z nás si kromě české kuchyně sem tam dopřeje i americký burger. Ve fast foodech nás už nepřekvapí, ale v poslední době se často servíruje i v restauracích na talíři. Jak bychom ho měli jíst?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečivový talířek slouží výhradně na pečivo. Je váš ten po vaší pravici, nebo levici?
Pochoutkový rok
-
Club sandwich - americká jednohubka i vydatný oběd
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tomáš Sedláček: McDonald's je symbolem toho ne se najíst, ale...
Pro a proti
-
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
-
Nemám rád burgery, jejichž chuť tě v půlce přestane bavit, říká majitel bistra Dish Matouš Petráň
Ve vlastní šťávě
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Vaše každodenní inspirace: Cvičení paměti
Káva o čtvrté
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi