Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Vláda rozpočtových iluzionistů. Viktor Orbán se podle očekávání pohádal s většinou v Evropském parlamentu. Odchod slovenské ministryně zdravotnictví a boj s dezinformacemi. Poučení z krizového vývoje: Fiala si zachránil post premiéra, Lipavský post šéfdiplomata. V Rusku korupce neexistuje. Digitalizace bez dalšího plánu.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Fialova vláda rozpočtových iluzionistů. Viktor Orbán se podle očekávání pohádal s většinu v Evropském parlamentu. Odchod slovenské ministryně zdravotnictví a boj s dezinformacemi anebo specifická korupce v Rusku. To jsou titulky anebo témata vybraných příspěvků sobotního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád.

  • Dobrý den. Názory a argumenty.

  • Zvolna se blíží schvalování rozpočtu na rok 2025 a zástupce šéfredaktora Hospodářských novin a náš stálý spolupracovník Petr Honzejk se domnívá, že kabinet připravil poněkud iluzionisty lidskou předlohu tzv. zákona roku.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu