Glosa Pavla Maurera
Není kebab jako kebab! Ptejte se, jaké maso je uvnitř, doporučuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera

Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jemné noky ke kuřeti na paprice
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Martha Issová upekla syrský kebab z mletého masa a připravila...
Pochoutky na talíři
-
Plněná krůtí prsa s rozmarýnovými bramborami. Hledáte-li zajímavý recept, tohle je ta správná volba
Vaříme s Habadějem
-
Jednou z největších gastronomických specialit v muslimském světě je půst, říká profesor Zubaida
Ve vlastní šťávě
-
Inspirace z arabské kuchyně
Kuchařské čarování
-
Kančí guláš podle rodinné receptury uvařila Iveta Richterová. Má krásnou barvu, chuť a šťavnatost
Pochoutkový rok
-
Na osteoporózu nebo cévní choroby si mohou děti zadělat už v dětství. Škodí kebab i cola
Dva na Dvojce