Na vidličce Romana Pauluse
Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem
Na vidličce Romana Pauluse
-
„Až zdraží hovězí, přecházím na cvrčky,“ slibuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Kuřecí prsa se středomořskou zeleninou. Recept Romana Pauluse na ratatouille za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly
Host do domu
-
Losos podle receptu kuchaře Romana Pauluse a chřestová bábovka herečky Terezy Bebarové
Kuchařské čarování
-
Krémové dýňové rizoto Romana Pauluse je perfektní podzimní recept. Chuť jemně doplňuje sýr feta
Pochoutkový rok
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip
-
Roman Paulus
Host Lucie Výborné
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Maďarská kuchyně nesnese průměrnost. Zkuste pečený bok s omáčkou z paprik
Radioporadna