Dopolední host
Je třeba ochutnávat piva ostatních, abychom stále poznali, jestli je naše dobré, připomíná sládek univerzitního minipivovaru
Dopolední host
Pro vlastní výrobu piva se v posledních letech nadchlo mnoho Čechů. Každé pivo uvařené v domácích podmínkách je zaručený originál. „Když se dodrží postupy a hlavně hygiena, hygiena a zase hygiena, tak pivo musí dopadnout dobře,“ říká Libor Smutek, sládek českobudějovického minipivovaru Čtyrák. Minipivovar funguje pod Zemědělskou fakultou Jihočeské univerzity, jeho úkolem není jen zásobovat okolí akademickým pivem, ale zejména sloužit výzkumu a výuce.
Hana Šoberová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pivovarník Milan Rambousek o domácím vaření piva: Je to živý organismus, tak k němu mějme úctu
Radioporadna
-
Chorvaté si na dobré pivo nepotrpí. Jsou však i výjimky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Glosa Pavla Maurera
-
Luboš Palata: Úžasné české hokejové zlato se utápí v pivním nálevu
Názory a argumenty
-
Čím dál víc lidí se v Česku pouští do vaření svého piva. Chce to ale vybavení, znalosti a odhodlání
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Východočeské výlety
-
Nejlepší výčepní Česka je Kristýna Michálková z Karlových Varů
Odpolední host
-
Pivo s mátou nebo malinou? Čech olízne, ale zůstane u klasiky
Radioporadna