Babské rady
Vysoký obsah vlákniny a jednoduchá příprava. Důvody, proč zařadit bulgur do vašeho jídelníčku
Babské rady

Rádio vašeho kraje
Bulgur je lámaná pšenice, která prošla předvařením. Překlad významu slova znamená krupice. Tento pokrm se vyrábí z celých zrn pšenice, která se nejprve namočí, následně uvaří a suší.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pardubický perník se dodnes vyrábí a balí za dodržení přesně dané a přísně tajné receptury
Návraty do minulosti
-
Ekologické zemědělství nestačí, varuje rostlinný genetik
Souvislosti Plus
-
Brusinky jsou skvělým doplňkem ke zvěřině i sýrům. Dát si je můžete také s oříšky nebo do džemu
Babské rady
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
Abeceda potravin
-
Mangold s vaječnou náplní
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kukuřice může chutnat i jako oříšky. Jaké druhy existují?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
To, co chutná nám, chutná většinou i zvířatům. A musíme se...
Glosa Pavla Maurera
-
Obiloviny v naší stravě
Co vás zajímá