Zápisník zahraničních zpravodajů
Pivo a umění ruku v ruce. Švédská značka Omnipollo je víc než jen extravagantní pivovar
Zápisník zahraničních zpravodajů

Radiožurnál
Pivo uvařené na hranolkách a hamburgerových bulkách, sýrový ležák nebo mangový kyseláč. Extravagantní piva nejsou to jediné, v čem se švédská značka Omnipollo vymyká. Své první pivo uvařili její zakladatelé před 15 lety v obýváku. V současnosti produkují přes 3 miliony litrů piva ročně a prodávají ho po celém světě. Omnipollo se před pěti lety dočkalo vlastního pivovaru na předměstí Stockholmu. A to v budově, kde by pivovar čekal málokdo.
Dominik Tesár
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Filipa Nerada
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
V Česku roste produkce nealkoholických piv. Pivovary tím jdou naproti i mladé generaci
Zprávy z jižní Moravy
-
Uzené pivo se nestrká do komína
Příběhy z Vysočiny
-
Ladislav Špaček: V restauraci se pivo pije jinak než v pivnici. A co když pěna ulpí na horním rtu?
Pochoutkový rok
-
Vinnetou, náčelník Apačů, nosí ve filmu siouxský oblek vyšívaný korálky, popisuje etnoložka
Káva o čtvrté
-
Apetýt host: Karel Zachurčok
Apetýt
-
Pivo se v Hanušovicích začalo vařit před 150 lety a slaví zde i další výročí
Přímo z místa
-
Čím dál víc lidí se v Česku pouští do vaření svého piva. Chce to ale vybavení, znalosti a odhodlání
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Václav Souček: Asi
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna