Zápisník zahraničních zpravodajů
Obří výletní lodě nemají nejlepší pověst, mimo jiné kvůli tomu, že znečišťují. Ta z nejnovějších snížila emise skoro o tři čtvrtiny
Zápisník zahraničních zpravodajů

Radiožurnál
Dopřát si pravé italské espresso v Savoně, čerstvé mořské pochoutky v Marseille a lahodné tapas v Barceloně během pouhých tří dnů? Je to možné. Nejnovější výletní loď Costa Toscana nabízí také michelinskou restauraci nebo tři bazény s tobogánem a další. Především je ale údajně nejekologičtějším plavidlem svého druhu na světě.
Dominika Bártová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdeněk Kubák: Když mají v Itálii na každém rohu výbornou kávu...
Příběhy z Vysočiny
-
Nejenom ryby a kaviár. Ve vnitrozemí Sardinie si objednejte...
Glosa Pavla Maurera
-
Husu jedině do hliněného pekáče. Nevysuší se, radí na Slovensku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Espresso je jen jedno. První patent na přístroj, který ho dokázal vyrobit
Příběhy z kalendáře
-
Zachraňte chuť parmazánu! Produkci kvalitního sýra komplikují klimatické změny i evropská pravidla
Reportáže Radiožurnálu
-
Prodírat se ke krvi věcí. Panoráma z veršů a deníků dobře utajeného básníka Jiřího Kárneta
Souzvuk
-
Jednoduchost a pospolitost. Sdílený čas u jídla je v Itálii základ, popisuje foodblogerka Kunstovná
Host Radiožurnálu
-
Letní čočkový salát tří chutí od Dominiky Moldaschlové překvapí protichůdnými kombinacemi
Pochoutkový rok
-
Kavárna jako inspirace, jako dědic salonu. Začalo to ve Vídni?
Víkendová příloha
-
Dlouhým presováním se kvalita kávy ničí. Espresso je lepší dolít horkou vodou
Radioporadna