Radiožurnál

Zápisník zahraničních zpravodajů

Dezert se jmenuje Vánoce pod hvězdami | Foto: Ondřej Houska

Do luxusní restaurace si můžeme zajít na večeři skoro všude na světě. Pokud nám nebude líto peněz, jídlo od kuchařů s michelinskými hvězdami si můžeme dát i v Praze. V Bruselu ale spojili něco zcela unikátního: špičkovou kuchyni a vyhlídkovou jízdu tramvají městem. Vyzkoušeli jsme tenhle tramvajový a kulinářský zážitek.

Nejposlouchanější

Radiožurnál

Více ze stanice
Zápisník zahraničních zpravodajů

Zápisník zahraničních zpravodajů

Každý týden přinášíme hodinku reportáží o místech exotických i blízkých – vždy ale něčím zvlášť zajímavých, reportáže o málo známé historii. Nabízíme nové pohledy na známé dějiny, povídání o obdivuhodných příbězích a osudech, a to doslova ze všech koutů planety.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu