Vaříme s Habadějem
Plněné papriky s rýží, žampiony a sýrem feta vážně nemají chybu. Zkuste a zaručeně nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Je doba paprik, které se dají v současné době koupit za přijatelnou cenu. Využijme toho a připravme si papriky jinak než v leču nebo s rajskou omáčkou. Pro ještě lepší a pikantnější chuť vybereme papriky, které trochu pálí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Zabijačkový guláš Partička od Ireny Boháčové jsou hody pro masožravce
Pochoutkový rok
-
Papriky jsou pro naše tělo velice prospěšnou zeleninou
Kuchařské čarování
-
Chilli papričky vám rozproudí krevní oběh. Po jakékoliv úpravě totiž neztrácí svoji pálivost
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v...
Ve vlastní šťávě
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Chilli papričky skýtají spoustu chutí a dokážou pozvednout jídlo na další úroveň, popisuje nadšenec
Host Radiožurnálu