Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Hradec Králové
Kedlubny | Shutterstock
Kedlubna je jednou z nejstarších košťálovin. Pěstuje se celoročně na polích i ve sklenících, a dokud nejsou kedlubny zdřevnatělé, jsou lehce stravitelné. Je to velmi zdravá zelenina. Mnozí z nás ji ale konzumují jen syrovou. Jak z ní vytvořit výtečný oběd? Udělejte si kedlubnu s kuřecím masem podle našeho receptu.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Hradec Králové
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme dobrou chuť!
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Kuřecí prsa s fazolemi
Dobroty Dáši Kubíkové
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
Brambory? Nebojte se jich, zařaďte je do svého jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s brokolicí. Zelená je typická pro jaro, kdy se příroda probouzí
Vaříme s Habadějem
České kedlubny vynikají. Využijte toho, uvařte polévku, duste je, upečte placičky
Přírodní lékárna
Kimči z Úsobí kvasí šest týdnů v šedesátilitrových sudech. Dělají se z něj i palačinky
Příběhy z Vysočiny
Pěstitelé zelí ve východních Čechách si pochvalují sklizeň. Díky babímu létu hlávky krásně dorostly
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Rady pro správné hnojení a jarní péči o cibuloviny
Zelené světy
Jak v kuchyni zpracovat zimní zeleninu? Vyzkoušejte něco nového, radí šéfkuchař Martin Havlík
Dva na Dvojce
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady