Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Srnčí plec se šípkovou omáčkou. Zpestřete si podzim zvěřinou
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Plzeň
V tomto podzimním čase se na našich stolech objevuje zvěřina. Nabízíme klasický pokrm české kuchyně - srnčí plec se šípkovou omáčkou. Stejně lze upravit i maso z divočáka. Má to ale jedno úskalí. V leckteré domácnosti může vzniknout problém jako v kultovním filmu Slavnosti sněženek, zda ho připravit se šípkovou nebo se zelím.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výborné kynuté těsto. Upečte z něj cokoli, na co máte chuť
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Jarní kuchařská inspirace – špenát, medvědí česnek, pórek
Kuchařské čarování
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Krkonošské kuře
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Kuřecí stehna na pivu se žampióny a domácí bramborové noky. Zážitek, na který se rozhodně nezapomíná
Vaříme s Habadějem
-
Maminčin pajšl od Lenky Odvárkové
Pochoutkový rok
-
Knedlíkové omelety
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary