Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Hovězí maso po burgundsku. Delší příprava, ale luxusní pokrm
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
Plzeň
Doba přípravy je sice dlouhá, ale nutno říci, že tu největší práci za nás udělá trouba a my si v klidu rozmyslíme, jakou přílohu si připravíme. Nezapomeňte si k vynikajícímu jídlu nalít dobré červené víno.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lišácká hovězí pečeně. Něco pro milovníky hub a masa
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Vepřový řízek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ať to ve vás krásně žije! Hummus a kimči aneb tajemství zdravých potravin. Nebojte se a vyzkoušejte
Radioporadna
-
Bandory s vomajdou z hluchavky podle receptu z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s tuňákem a brokolicí. Získáte si žaludky i srdce všech u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Jak jíst a vařit, abychom byli v novém roce zdraví
Kuchařské čarování
-
Pečeným candátem s omáčkou choron nadchnul Ondřej Soukup herce Petra Štěpánka
Pochoutky na talíři