Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Segedínské žebírko. Skvělá pochoutka dušená spolu se zelím pomaličku v hrnci nádherně doměkka
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Falafel si přivlastňují Izraelci i Palestinci, ale na jednom se shodnou, důležitá je správná chuť
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Slovinská lokálka
Ve vlastní šťávě
-
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaří Mirka Kuntzmannová