Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Sever
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Vegan Fish and Chips z děčínského bistra Les | Foto: Eva Bucharová, Český rozhlas
I v Ústeckém kraji existují místa, kde se dá chutně najíst i bez masa. Jedním z nich je veganské bisto Les v Děčíně.
Eva Bucharová
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Sever
Česko je země turistů. A když na výlet, tak s batohem se svačinou. Anebo s dobrým plánem, kde se zajímavě najíst.
Raymond Chandler: Španělská krev. Detektivní případ rafinovaného využití vraždy pro politické účely
Sobotní drama
Zrůda s tváří dědečka. Vražda barmanky odstartovala závod s časem pro olomouckou kriminálku
Kriminálka
Arthur Conan Doyle: Rudý kruh. Jak Sherlock Holmes odhalil pravou tvář podnájemníka
Setkání s literaturou
Orlické vraždy. Jak to tenkrát doopravdy bylo? Vzpomínky muže, který byl u toho
Kriminálka
Koleda z nebes. Radoslav Brzobohatý v dobrodružství dvou bratrů, kteří se tajně vydají za svým dědou do hor
Hra na neděli
Sir Andrew Caldecott: Vánoční shledání. Příběh o podivném hostovi i podivném Santa Clausovi
Povídka na sobotu
Guláš z hlívy ústřičné. Jednoduché a zdravé jídlo, na kterém si jistě pochutnají nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
Život bez masa? Vegetariánství zažilo boom už v 19. století
Téma Plus
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
Zámecké sady Chrámce pěstují staré odrůdy ovocných stromů. Z plodů pak vyrábějí džemy i pálenky
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Falafel si přivlastňují Izraelci i Palestinci, ale na jednom se shodnou, důležitá je správná chuť
Zápisník zahraničních zpravodajů
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
Ve vlastní šťávě: Slovinská lokálka
Ve vlastní šťávě
Těstovinové hnízdo s masovou náplní. Vynikající rychlovka
Vaří Mirka Kuntzmannová