Seriál týdne pod Ještědem
Liberec
Posílení lokální ekonomiky, zaměstnanosti a možnost ovlivnit chuť jednotlivých potravin, to jsou jen některé klady místních výrobců. Ti se mohou už 19 let hlásit do soutěže o prestižní ocenění Výrobek roku Libereckého kraje. V prvním dílu seriálu týdne si redaktor Jaroslav Hoření o soutěži povídal s krajským radním za Piráty Václavem Židkem.
Jaroslav Hoření
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Alkoholický nápoj: Polotmavá dvanáctka z Trávníčku
Seriál týdne pod Ještědem
-
Babičkou Libereckého kraje 2022 je paní Marková z Tanvaldu
Vybrali jsme pro vás
-
Nejlepší hovězí maso se šípkovou omáčkou od Heleny Shejbalové se rozpadá jako dort
Pochoutkový rok
-
Dvoukvasový chléb, buráková zmrzlina s rumem a dalších 38 výrobků získalo ocenění v soutěži
Zprávy z jižních Čech
-
K ohlášenému zdražení řetězce nemají důvod, tolik ceny nerostly ani na vrcholu inflace, říká ekonom
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
Pomoc potravinové banky nejvíce potřebují matky samoživitelky a osamělí senioři
K věci ČRo Ostrava
-
Kytarové krabičky vyrábí v dílně na kraji města. Vývojář Salva pracuje i pro Hammetta z Metallicy
Seriál Radiožurnálu
-
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
Ve vlastní šťávě