Posezení na zahrádce restaurace | Profimedia

Jak se daří po stavu nouze restauracím? Jiří Dostál, majitel středočeského podniku Sokolovna, na začátku vládních opatření proti šíření koronaviru poslal zaměstnance domů a s kuchařem nabízel jídlo do krabičky s sebou. Teď už má opět otevřeno – jak zahrádku, tak vnitřní prostory podniku. Od března do června pro Radiožurnál namlouval svůj deník.
Veronika Hlaváčová

Všechny epizody

Radiožurnál

Více ze stanice
Seriál Radiožurnálu

Seriál Radiožurnálu

Pravidelné seriály z vysílání Radiožurnálu. Zajímavá témata, reportáže z vašeho kraje, kulturních akcí i historie. Jednotlivé díly seriálů vysíláme během ranního, dopoledního, odpoledního, večerního i nočního a víkendového proudového vysílání. Všechny záznamy epizod najdete na webu.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu