S vůní tradice: Příběhy potravin
Dvojka
Je pravdou, že zvěřina byla kdysi vyhrazena nejvyšším společenským vrstvám? Byl divočák okrasou aristokratické kuchyně? Jak je tomu dnes?
Jiří Holoubek
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh divočáka. O kuchyňském zpracování s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování
-
I kysané zelí z obchodu je napěchované zdravím. Jak si ale všelék připravit doma?
Dva na Dvojce
-
Ach jo, zase to telecí! Řízek je mnohem míň český, než jsme si mysleli
Vykopávky
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Chutě a vůně Slovácka na vrchu Rochus
Folklorní notování
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Grapefruity, játra a další podpultovky. Jak a co se jedlo za socialismu?
Noční Mikrofórum
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse