Oblíbené buřty čekají na své odběratele | Foto: Vladislava Wildová, Český rozhlas

Společnost Pejskar & spol., spol. s r.o. se věnuje výrobě tradičních českých masných výrobků už od roku 1887. Založili ji vyučení řezníci, bratři Jan a František Pejskarovi. Firma „Bratři Pejskarové, řeznictví a uzenářství“ byla v roce 1900 zapsána jako „První česká továrna na zboží uzenářské, jemné salámy a konservy, vývoz šunek“ a úspěšně se rozvíjela dál. Tradice pokračuje dodnes.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu